Acest site folosește cookies. Continuând să navigați pe site-ul nostru, acceptați politica noastră de utilizare a fișierelor cookies.

Amadeus Travel

Lufthansa City Center

Telephone: +373 22 / 226633
Fax:
+373 22 / 232939
E-mail:
info@amadeus.md

Puskin 24,
2012 Chisinau
Republica Moldova

ANUL NOU LA ROMA + CINA DE REVELION ÎNSOȚITĂ DE MUZICĂ LIVE

ANUL NOU LA ROMA + CINA DE REVELION ÎNSOȚITĂ DE MUZICĂ LIVE

(sejur garantat, 5 nopți în centrul Romei, nu este număr minim de persoane)

Perioada de odihna: 29.12.2017 - 03.01.2018

389 eur / pers in DBL
240 eur aditional pentru SGL

1 ZI (VINERI) 29/12
Sosirea în Roma. La aeroport, în sala de sosire, sunteți întâlniți cu un indicator „RHI”. Transferul și cazarea în hotel. Timp liber. O noapte în hotel în centrul Romei.

A 2 ZI (SÂMBĂTĂ) 30/12
Micul dejun în hotel. Timp liber. Doritorii pot solicita excursia „Roma de seara este captivantă” cu sau fără autobuz.
O noapte în hotel în centrul Romei.

A 3 ZI (DUMINICĂ) 31/12
Micul dejun în hotel. Timp liber. Excursie prin Veșnicul Oraș Roma cu un ghid local vorbitor de limbă rusă, în timpul căreia aveți posibilitate să vedeți: Colosseumul, Forumurile Imperiale din Roma, Piazza Venezia, Pantheon și Navona cu un havuz cu patru râuri. Seara transferul la restaurant și cina de revelion însoțită de muzică live. Transferul la hotel. O noapte în hotel în centrul Romei.

A 4 ZI (LUNI) 01/01
Micul dejun în hotel. Timp liber. Doritorii, după-amiaza, pot solicita o excursie în suburbii la castelele romane cu degustări de vin, cașcaval și salam. O noapte în hotel în centrul Romei.

A 5 ZI (MARȚI) 02/01
Micul dejun în hotel. Doritorii pot solicita o excursie la Vatican cu un ghid local vorbitor de limbă rusă, în timpul căreia aveți posibilitate să vizitați Muzeele Vaticanului, Capela Sixtină și Catedrala Sfântului Petru (San Pietro).
Vizitarea mall-ului Castel Romano pentru shopping se face contra unei taxe suplimentare. O noapte în hotel în centrul Romei.

A 6 ZI (MIERCURI) 03/01
Micul dejun în hotel. Transferul la aeroportul din Roma.

*Ordinea excursiilor poate fi modificată.

PREȚUL INCLUDE:

 • Cazare 5 nopți într-un hotel de 3* cu mic dejun în centrul orașului Roma (regiunea Termini)
 • Transfer aeroport – hotel – aeroport
 • Excursie cu ghid local vorbitor de limba rusă în orașul Roma (3 ore)
 • Cina de revelion însoțită de muzică live
 • Transfer hotel – restaurant – hotel

PREȚUL NU INCLUDE:

 • Excursia „Roma de seara este captivantă” – 30 EUR
 • Excursie la Castelele Romane – 45 EUR
 • Excursie la Muzeele Vaticanului, Capela Sixtină și Catedrala Sfântului Petru (San Pietro), fără rând – 50 EUR
 • Vizitarea mall-ului Castel Romano – 20 EUR
 • Căști pentru fiecare excursie – 2,5 EUR
 • Taxa hotelieră 3*– 4 EUR / noapte

CINA DE REVELION cu muzică live și dansuri
de la 21:00 până la 01:00

GUSTĂRI
Carne de vită trapez, salată de rucola,
cașcaval de parmezan și pâine prăjită cu ulei de busuioc

FELUL ÎNTÂI
Fettuccine cu ciuperci albe
Clătite cu ricotta și spanac

FELUL DOI
Escalop cu șuncă și salvie
Anghinare în stil roman
Cartofi coapte cu rozmarin

DESERT
Înghețată asortată

LA MIEZUL NOPȚII,
POTRIVIT TRADIȚIEI ITALIENE:
Linte și carne de porc

BĂUTURILE INCLUSE:
Apă minerală și vin italian în cantități nelimitate până la ora 00:00

La miezul nopții: un pahar cu șampanie și cafea

Restaurantul Papa Rex

Descrierea excursiilor

Excursia „Roma de seara este captivantă”
Multe dintre obiectivele turistice din Roma se recomandă să le vizitați în special seara, deoarece în acest timp ele sunt incredibil de frumoase cu un minunat fundal cald, proiectat de arhitecți italieni. Pornind de la Piazza Republicii cu havuzul Naiads treceți pe lângă Sala de expoziție și ajungeți la Piazza Veneția – centrul geografic și politic al Romei. Pe lângă Forumul Roman, Colosseum, Arcurile lui Constantin și Circul Mare veți simți atmosfera Romei imperiale. Ajungând pe malul râului Tibru, treceți în următoarea eră – epoca domniei Papilor: traversați cartierul evreiesc – Ghetto, Sinagoga, Castelul magnific al Sfântului Anghel, apoi catedrala Sfântului Petru de la Vatican. Mergeți de-a lungul zidurilor antice Via Aurelia care sunt parte componentă a parcului Villa Borghese, veți vedea cele mai frumoase porți ale Romei incluse în zidurile antice: Porta Flaminia sau Porțile Poporului, după care ajungeți la încântătoarea Piața Poporului, apoi, trecând prin Porta Pinciana, ajungeți pe strada Via Veneto – considerată simbolul vieții dulci. Și, desigur, aveți posibilitate să aruncați o monedă în celebrul și cel mai frumos havuz din Roma – Trevi.

Excursia „Plimbare prin Roma”
Aveți posibilitate să vizitați Roma antică, imperială, clasică, care amintește de activitățile geniale ale învingătorilor, luptele sângeroase pe arena Coliseum, care au trăit victorii și înfrângeri ale civilizației sale. În timpul excursiei veți vedea cele mai faimoase obiecte și atracții turistice ale Romei: Colosseum, Dealul Palatin, Arcul Triumfal al Împăratului Constantin, Piazza Navona – fostul Stadion al împăratului Domițian, celebrul Panthéon – un templu antic, care are deja 2000 de ani, apoi veți merge prin Piazza Venezia cu monumentul Ostașului Necunoscut și dealul Capitoliului.

Excursie la Castelele Romane cu degustare
Această excursie permite să vă bucurați de frumusețea dealurilor pitorești, create de vulcanii din jurul Romei. Grupul de orașe medievale, situate pe dealurile Alban, reprezinta un loc favorit de agrement pentru nobilimea romană și împărați. Această tradiție este respectată și în prezent. În Castelul Gandolfo, pe locul fostului oraș legendar Alba Long, care este și locul de naștere a lui Remus și Romulus, este construită vila lui Papa Roman. De asemenea, vă veți bucura de panorama lacului unic Nemi, pe coasta căruia cresc căpșuni pe tot parcursul anului. Aici ne vom opri pentru a gusta vinurile locale, cașcavalurile, salamurile și, totodată, să savurăm farmecul vieții de la țară.

Excursia „Muzeele Vaticanului, Capela Sixtină și Catedrala San Pietro”
Muzeele Vaticanului sunt incluse în lista celor mai importante muzee din lume. Colecțiile de comori ale Vaticanului și cadourile primite de către Papii Romani sunt completate cu opere unice de artă create pentru Castelul Vatican: frescele (picturi murale) Capelei Sixtine și Stazele lui Raphael. Capela Sixtină este cunoscută în întreaga lume pentru frescele lui Michelangelo, fiind locul de întâlnire a cardinalilor atunci când aleg un nou Papă în timpul conclavului. Punctul culminant al programului va fi vizitarea Catedralei și a pieței Sfântul Petru (San Pietro).

Vizitarea mall-ului Castel Romano
Outletul de marcă a colecțiilor de branduri celebre este situat pe un spațiu de 5 km2. Un întreg oraș de buticuri și magazine, cu reduceri cuprinse între 30% și 70%.
Plecarea: după excursia „Muzeele Vaticanului”.

Pentru mai multe detalii va asteptam sa ne contactati la numarul:
☎ +373 22 21 17 16
sau sa ne vizitati pe adresa: Puskin 24