Acest site folosește cookies. Continuând să navigați pe site-ul nostru, acceptați politica noastră de utilizare a fișierelor cookies.

Amadeus Travel

Lufthansa City Center

Telephone: +373 22 / 226633
Fax:
+373 22 / 232939
E-mail:
info@amadeus.md

Puskin 24,
2012 Chisinau
Republica Moldova

Carnavalul de la Venetia

Carnavalul de la Venetia

Perioada de sejur: 04.02.2018 – 08.02.2018

Tre Archi 3* - 275 euro

Pretul este pentru 1 adult in odaia dbl si include:

  • Cazare 4 nopti cu micul dejun inclus
  • Biletul avia: Chisinau – Venetia – Chisinau
  • Asigurarea medicala

Carnavalul de la Venetia este ca o nevinovata incursiune in timp, candva la inceputurile secolului al XIV lea, atunci cand decadenta caracteriza cel mai bine Cetatea Lagunara. Petreceri fabuloase, costume elaborate si masti care te feresc de privirile indiscrete. Sunteti liberi sa dansati, sa radeti si sa va simtiti ca un copil in Tara Minunilor.

Carnavalul debuteaza cu „il volo dell’angelo” (zborul ingerului), o rememorare a unei vechi traditii in care o persoana intruchipand un inger era lasat sa cada (prins de hamuri) de la inaltimea turnului din Piata San Marco. Urmeaza parada costumelor, pe scena construita in aceeasi piata, unde oricine poate sa participe, cu o singura conditie: sa poarte un costum pe masura celor care au facut Venetia celebra in timpurile medievale. Bineinteles, masca este cheia de intrare in cetate.

Celebrand trecerea de la iarna la primavara, Carnavalul de la Venetia iti propune un program din care nu lipsesc: concursurile pentru cea mai frumoasa masca, concertele de muzica simfonica din piata San Marco sau celebrele parade pe apa.

Rezervă acum!
M: 068 22 66 22
F: 022 21 17 16
E-mail: reservation@amadeus.md