Acest site folosește cookies. Continuând să navigați pe site-ul nostru, acceptați politica noastră de utilizare a fișierelor cookies.

Amadeus Travel

Lufthansa City Center

Telephone: +373 22 / 226633
Fax:
+373 22 / 232939
E-mail:
info@amadeus.md

Puskin 24,
2012 Chisinau
Republica Moldova

Turcia a devenit destinația de vacanță pentru milioane de turiști din toată lumea atrași de culorile vii și de frumusețea orașelor . La ţărmurile Mării Mediterane şi Mării Egee s-au dezvoltat staţiuni de agrement înfloritoare ce bucură turiştii cu binefacerile unei clime blânde, tropicale, cu albastrul mării şi căldura nisipurilor aurii. Farmecul şi spectaculozitatea locurilor situate pe coasta Mării Egee încântă vizitatorii în călătoriile spre Turoia , Hienapolis sau Efes , destinaţie ce păstrează şi astăzi rezonanţele civilizaţiei arctice.O altă perlă a Turciei este insula Kusadasi sau Insula Păsării, un oraş-port la Marea Egee, cunoscut din antichitate drept Neapolis, ce a înflorit sub civilizaţiile: greacă , romană , veneţiană , genoveză şi otomană. Vizitatorul va fi încântat de exotismul peisajului aspru al cascadelor de calcar de la Pamukkale şi al Capadocchiei , de oraşele ce păstrează vestigiile unei istorii unice ale civilizaţiilor cu splendori.

Turcia - odihna ALL Inclusive Va asteapta

Turcia este destinatia perfecta pentru vacante datorita plajelor intinse, ospitalitatea fata de turisti, hotelurilor exclusiviste si amestecului arhitectural cu influente otomane si romane.

Sună un expert (L-V 9:00-18:00)
Solicită oferta:

☎ 068 22 66 22

reservation@amadeus.md
str. Puskin 24, Chisinau

Ecaterina Gorincioi, Amadeus Travel