Acest site folosește cookies. Continuând să navigați pe site-ul nostru, acceptați politica noastră de utilizare a fișierelor cookies.

Amadeus Travel

Lufthansa City Center

Telephone: +373 22 / 226633
Fax:
+373 22 / 232939
E-mail:
info@amadeus.md

Puskin 24,
2012 Chisinau
Republica Moldova

Ați făcut bagajele și sunteți gata pentru a porni în călătorie... dar aveți oare toate necesarele pentru a urca în avion?

Mulți călători nu sunt conștienți de restricțiile de călătorie și cerințele internaționale, precum ar fi vizele, cerințele de vaccinare, asigurări.

Din păcate, mulți dintre cei care nu au verificat condițiile de călătorie sau au consultat surse contradictorii sau neactualizate - pot ajunge într-o situație care ii va reține în aeroport.

Când căutați informațiile on-line pentru o călătorie, este important să știți că sursa de informații este exactă, fiabilă și cel mai important - actualizată.

În acest scop - puteți avea încredere în Travel Centre IATA, sursă centralizată pentru cele mai noi cerințe de transport internațional. Travel Centre IATA este cea mai exactă sursă disponibilă, deoarece funcționează în baza datelor utilizate de companii aeriene, precum și în baza informațiilor colectate de la peste 1.000 de surse oficiale la nivel mondial, cum ar fi autoritățile de imigrare și poliția.

Mai mult decât atât, sistemul este actualizat în mod constant, astfel încât atunci când căutați detalii despre destinații mai rare, puteți fi siguri că informația este actuală si completă. Centrul de turism IATA conține multe detalii despre o varietate de destinații în toată lumea.

Pentru a accesa sistemul de căutare vă rugăm să faceți click pe imaginea de mai jos: