Acest site folosește cookies. Continuând să navigați pe site-ul nostru, acceptați politica noastră de utilizare a fișierelor cookies.

Amadeus Travel

Lufthansa City Center

Telephone: +373 22 / 226633
Fax:
+373 22 / 232939
E-mail:
info@amadeus.md

Puskin 24,
2012 Chisinau
Republica Moldova

Alege orasul tau preferat pentru 3 nopti

Alege orasul tau preferat pentru 3 nopti!

Perioada 13.09-16.09.2018

 

Istanbul de la 247 eur

Aflat pe malul Bosforului, la punctul de întâlnire între Europa şi Asia, Istanbul este unul dintre cele mai interesante oraşe ale lumii.Timp de 16 secole a fost punctul comun a două imperii şi religii şi a păstrat importante mărturii ale fiecărei ere.
Arhitectura de baza este cea otomană, dar clădirile reflectă influenţe ale diferitelor popoare şi imperii – bizantine, române, greceşti. Este destinaţia perfectă pentru o scurtă vacanţă sau chiar şi pentru un weekend. Odată ajuns la Istanbul, sigur nu te vei plictisi- atmosfera acestui oraş este magică.

Venetia de la 331 eur

Venetia, magnetul care atrage indragostiti, artisti sau poeti, este un oras magic ce se intinde pe multe insule de dimensiuni foarte mici. Deseori este numita orasul gondolelor deoarece este inconjurata de canale pline mereu de ambarcatiuni

Bologna de la 348 eur

Bologna este una dintre cetatile istorice cele mai bine conservate din nordul Italiei in Emilia-Romagna. Este denumita orasul rosu pentru culoarea acoperisurilor si fatadelor sale. Bolongna e ca si facut pentru plimbari - cel mai bun mod de a cunoaste acest oras plin de strazi frumoase si cladiri.

 

 

Pretul include:

  • Cazare 3 nopti
  • Tip de masa mic dejun
  • Zbor tur retur

Numarul de locuri la acest tariff este foarte limitat.

 

Sună un expert (L-V 9:00-18:00)
Solicită oferta:

☎ 068 22 66 22

reservation@amadeus.md
str. Puskin 24, Chisinau

von:

Anastasia Culajencova

Amadeus Travel
aculajencova@amadeus.md
 

Service & Infos

Newsletter

Melden Sie sich jetzt zum Reisenewsletter an