Acest site folosește cookies. Continuând să navigați pe site-ul nostru, acceptați politica noastră de utilizare a fișierelor cookies.

Amadeus Travel

Lufthansa City Center

Telephone: +373 22 / 226633
Fax:
+373 22 / 232939
E-mail:
info@amadeus.md

Puskin 24,
2012 Chisinau
Republica Moldova

Delegația membrilor Grupului Lufthansa a vizitat obiectivele turistice din Moldova în cadrul vizitei oficiale la Chișinău!

Delegația membrilor Grupului Lufthansa a vizitat obiectivele turistice din Moldova în cadrul vizitei oficiale la Chișinău!

În perioada 3-5 iulie 2018, compania Amadeus Travel LCC a avut onoarea să intâlnească la Chișinău delegația Grupului Lufthansa.

Alături de programul de afaceri din cadrul vizitei lor, membrii Grupului Lufthansa, au avut ocazia să viziteze una dintre cele mai importante atracții turistice și proprietăți naționale - Cramele Mileștii Mici, cea mai mare cramă subterană din Moldova care este parte din Guinness World Records.

Vremea plăcută, buna dispoziție a grupului și ghidul nostru local, doamna Natalia,în timpul vizitării turului orașului, au contribuit la organizarea unei prezentări line și interesantă a istoriei și culturii țării noastre.

Sperăm că oaspeții noștri s-au bucurat de fiecare moment al acestei călătorii și își vor aminti multă vreme de această experiență frumoasă!

von:

Irina Curdoglo

Amadeus Travel
icurdoglo@amadeus.md
 

Service & Infos

Newsletter

Melden Sie sich jetzt zum Reisenewsletter an