Acest site folosește cookies. Continuând să navigați pe site-ul nostru, acceptați politica noastră de utilizare a fișierelor cookies.

Amadeus Travel

Lufthansa City Center

Telephone: +373 22 / 226633
Fax:
+373 22 / 232939
E-mail:
info@amadeus.md

Puskin 24,
2012 Chisinau
Republica Moldova

Egipt – țara însorita cu perioadă estivală anul împrejur - frumoasa Marea Roșie

Egypt

Egipt – țara însorita cu perioadă estivală anul împrejur - frumoasa Marea Roșie

Egipt - un loc de vacantă destinat familiilor și cuplurilor. Cu meniuri All Inclusive, locuri de joacă, spectacole, piscine, tobogane și multe alte facilitați, hotelurile din Egipt pun accent pe nevoile și dorințele familiilor și reușesc să ii distreze și să ii țina ocupati atât pe cei mici, cat și pe cei mari.

 

Dacă încă vă gândiți unde să vă petreceți vacanța, noi vă recomandăm următoarele:

  1. Merită să mergeți în Egipt doar pentru o fotografie cu Simbolul Egiptului, Marile Piramide sunt pe primul loc în topul oricărui turist care ajunge prima data aici. Singura dintre cele 7 minuni clasice ale lumii care încă mai poate fi vizitată.
  2. Marea Roșie, una din cele mai solicitate pentru iubitorii de diving/scufundări. Renumită pentru fantastica lume subacvatică cu sute de specii de pești tropicali care zburdă în jurul frumoaselor bariere de corali.
  3. Vara in Egipt este practic tot anul, excepție fac lunile februarie și ianuarie, când predomina vântul. Însă acest lucru nu-i deranjează pe turiști, având în vedere că temperatura e mai mult decât confortabilă.
  4. În Egipt găsiți hoteluri accesibile până la cele mai luxoase. Acestea pot satisface cerințele atât clienților care sunt în căutare de distracții și activități, cât și familiilor cu copii care au nevoie de infrastructură necesară unei vacanțe de neuitat.

 

Vă oferim următoarele opțiuni de cazare:

JAZ MIRABEL CLUB 5*

2 adulti = 920 eur
2+1 copil = 1170 eur
2+2 copii = 1470 eur


PARROTEL AQUA PARK RESORT 4*

2 adulti = 825 eur
2+1 copil = 1075 eur
2+2 copii = 1325 eur

 

Perioada de odihnă: 14.03 - 21.03.2020

 

Prețul pentru 1 persoană include:

  • Cazare 7 nopți / 8 zile;
  • Zbor direct cu avionul din Chișinău;
  • Alimentație „All Inclusive”;
  • Transfer de grup;
  • Asigurare medicală.

 

Sună un expert (L-V 9:00-18:00)
Solicită oferta:

☎ 068 22 66 22

egorincioi@amadeus.md
str. Puskin 24, Chisinau

 

Gasiți mai jos citeva recomandări cum să petreceți timpul cit mai productiv ca sa descoperiți tot farmecul acestei destinații:

- Din start vă recomandăm să nu uitați masca de apa, pentru a face cunostința cu fascinanta lume subacvatica.
- Seara neaparat organizați-vă timpul în asa fel incat sa va plimbati pe renumita promenada Soho Square.
- Deasemenea pentru pasionati de localuri autentice, suvenire, imbracaminte și bucatarie traditionala nu ezitati sa vizitati Old Square.
- Iubitorilor de vacanta activa Naama bay cu siguranta este statiunea cea mai potrivita, cu numeroase baruri, cluburi, restaurante cu specific pescăresc şi cele mai bune plaje.
- Dacă vă interesează viata de noapte vă recomandăm Hard Rock Café din regiunea Nabq, cel mai mare și nou local unde nu este deloc imbulzeala iar bucataria este pe masura.
- Și în concluzie desigur ca una din cele șapte minuni ale lumii este taramul piramidelor și al templelor uriase, ce isi merita faima din plin.

von:

Ecaterina Gorincioi

Amadeus Travel
egorincioi@amadeus.md
 

Service & Infos

Newsletter

Melden Sie sich jetzt zum Reisenewsletter an