Acest site folosește cookies. Continuând să navigați pe site-ul nostru, acceptați politica noastră de utilizare a fișierelor cookies.

Amadeus Travel

Lufthansa City Center

Telephone: +373 22 / 226633
Fax:
+373 22 / 232939
E-mail:
info@amadeus.md

Puskin 24,
2012 Chisinau
Republica Moldova

Rogaska Slatina, Slovenia

Rogaska Slatina

Rogaska Slatina, Slovenia

Astazi, Rogaska Slatina reprezinta un complex termal faimos, pe care il veti indragi de la prima vedere pentru parcurile minunate, locurile amenajate pentru plimbari, dealuri incarcate cu verdeata si cerul azuriu care creeaza o clima specifica regiunii date si izvoarele termale cu ape unice Donat Mg, vor imbunatati starea dumneavoastra de sanatate.

Statiunea balneara Rogaska Slatina este o destinatie solicitata de mai mult de 400 ani, pentru cei care au grija de sanatatea lor si isi doresc sa petreaca o vacanta frumoasa in imparartia naturii si sa descopere traditiile si cultura bogata a vietii din statiunea balneara arhaica.

Statiunea balneara Rogaska Slatina este considerate una dintre cele mai frumoase centre de tratament din Europa, datorita apei minerale Donat Mg, care este unica in lume si a locatiei perfecte .

Activitatea statiunii balneare este orientata pentru tratamentul si profilactica celor mai diverse boli, printre care se numara boli ale tractului digestiv, boli metabolice,boli psihosomatice, boli ale sistemului cardio-vascular, traume ale aparatului locomotor. Toate programele de tratament acorda importanta alimentatiei corecte si sanatoase. Oaspetilor statiunii balneare li se acorda diverse oportunitati pentru odihna activa.Toate hotelurile se situeaza in centrul statiunii balneare, langa pompe.

Rogaska Slatina - de la 299 eur

Pretul include:

  • cazare 7 nopti / 8 zile, hotel 4*
  • masa - mic dejun
  • asigurarea medicala 

 

Sună un expert (L-V 9:00-18:00)
Solicită oferta:

☎ 068 22 66 22

reservation@amadeus.md
str. Puskin 24, Chisinau

von:

Anastasia Culajencova

Amadeus Travel
aculajencova@amadeus.md
 

Service & Infos

Newsletter

Melden Sie sich jetzt zum Reisenewsletter an