Acest site folosește cookies. Continuând să navigați pe site-ul nostru, acceptați politica noastră de utilizare a fișierelor cookies.

Amadeus Travel

Lufthansa City Center

Telephone: +373 22 / 226633
Fax:
+373 22 / 232939
E-mail:
info@amadeus.md

Puskin 24,
2012 Chisinau
Republica Moldova

Terme Catez, Slovenia

Terme Catez, Slovenia

Apa termală din câmpul Chatezhsky, de pe malurile râului Sava, a fost descoperită acum mai bine de două sute de ani. În Termele Čatež există 11 fântâni, din care, de la o adâncime de 300 până la 600 de metri,izvorăsc circa 60 de litri de apă pe secundă, cu temperaturi cuprinse între 58 ° C și 63 ° C.
Pe teritoriul stațiunii există hoteluri, o tabără, un centru de tratament, și castelul Mokrice.

În timpul iernii în Riviera termală vă așteaptă un adevărat Paradis al apelor – cel mai mare complex de piscine interioare, cu o suprafață totală de peste 2300 mp, umplute cu apă termală și o gama variată de servicii de divertisment pe apă. Sub cele trei cupole de pe Riviera termală de iarnă se întind piscine, centre de spa, jacuzzi, cascade, paturi de masaj ... Când va veți plictisi de bălăcitul în piscină, puteți încerca “să luptați “ cu valurile și vârtejurile unui râu rapid. Încercați topoganele de apă "trambulina" și "kamikaze". Amatorii de viteză vor încerca un topogan cu efecte luminoase și iubitorii de surprize – pomul aventurii.

Riviera termală de vară este renumită pentru cele mai mari complexe de piscine din regiune și oferă o varietate de oportunități de divertisment oaspeților de orice vârstă. În bazinele termale, cu o suprafață totală mai mare de 10.000 m², veți găsi topogane de apă și piscine de o mare varietate de forme. Temperatura apei din bazine este cuprinsă între 26-36 grade Celsius.

Principalul profil terapeutical stațiunii îl reprezintă prevenirea și tratamentul bolilor sistemului muscular și osos (reumatisme inflamatorii, reumatisme degenerative și non-articulare), și, reabilitarea post-operatorie,post-traumatică (inclusiv - după o intervenție chirurgicală de cancer), tratamentul tulburărilor neurologice și alobezității. Pentru tratamentul bolilor se utilizează surse akratohipertermale cu o temperatură de + 41 ° C până la + 61 ° C, acestea conținând potasiu, sodiu, fier, magneziu, dioxid de sulf, clor, hidrogenșinoroi natural. Metodele de tratament: balneoterapie, termoterapie (fango, plăci de parafină, Cryomasaj „Termopak“, „solljuks“), hidroterapie (gimnastica de apa, tratamente pentru copii cu terapie paralizie cerebrală,conform metodei Halviga,băi cu ape analgezice, băigalvanice, bai cu „perle“ și aromatice, masaj subacvatic), kinetoterapie (gimnastică terapeutică individuală, exerciții de relaxare pentru întregul corp, exerciții de locomotorie,exerciții auxiliare pre-nataleși post-natale, exerciții de respirație, exerciții pe„bicicletă“ ,suspensii,exerciții pentru mers și de corecție a posturii), hidroterapie, terapiemagnetică, electroterapie (drenajlimfatic, terapie cu laser, ultrasunet, terapie antiinflamatorie), fizioterapie, masaj (parțial, complet, chinezesc, reflexoterapie, masaj pentru picioare, etc), alimente dietetică.

 Terme Catez - de la 439 eur

Pretul include:

  • Cazare - 7 nopti / 8 zile, hotel 3*
  • Masa - mic dejun 
  • Asigurarea medicala

 

Sună un expert (L-V 9:00-18:00)
Solicită oferta:

☎ 068 22 66 22

reservation@amadeus.md
str. Puskin 24, Chisinau

von:

Anastasia Culajencova

Amadeus Travel
aculajencova@amadeus.md
 

Service & Infos

Newsletter

Melden Sie sich jetzt zum Reisenewsletter an