Acest site folosește cookies. Continuând să navigați pe site-ul nostru, acceptați politica noastră de utilizare a fișierelor cookies.

Amadeus Travel

Lufthansa City Center

Telephone: +373 22 / 226633
Fax:
+373 22 / 232939
E-mail:
info@amadeus.md

Puskin 24,
2012 Chisinau
Republica Moldova

Vacanța in Bodrum, Turcia

Rezervă un sejur all inclusive complet în Bodrum, Turcia! O vacanță în Bodrum este o alegere inspirată.

O vacanță all inclusive în Bodrum, frumoasa stațiune de pe coasta turcească a Mării Egee, înseamnă un prilej de încântare și o vacanță reușită pentru oricine! Bodrum, de care se bucură orice turist care îi calcă tărâmul, este un loc de vacanță foarte interesant şi complex, oferind totul: peisaje şi cadre naturale spectaculoase, plaje frumoase (unele cu nisip, altele cu nisip şi pietriş), hoteluri din toate categoriile, de la cele de tip boutique, până la resorturi de renume, restaurante și cluburi la modă, locaţii pitoreşti, atracții istorice, locuri relaxante la malul mării, iar lista continuă!

 

Perioade de odihnă: 23.07 – 30.07.2019

 

Kaya Maris Hotel 4* - de la 579 euro

Riva Bodrum Resort 4* - de la 609 euro

Letoile Beach Hotel 4* - de la 699 euro

Elite World Marmaris Hotel 5* - de la 749 euro

Duja Bodrum By La Blanche 5* - de la 769 euro

 

Pretul pentru 1 persoana include:

  • Zbor tur retur
  • Transfer aeroport - hotel - aeroport
  • Cazare 7 nopti / 8 zile in camera dubla
  • Masa - All Inclusive
  • Asigurare medicala

 

Sună un expert (L-V 9:00-18:00)
Solicită oferta:

☎ 068 22 66 22

reservation@amadeus.md
str. Puskin 24, Chisinau

 

Țărmul Mării Egee, se deosebeste considerabil de cel din Antalya prin priveliști frumoase, relief deosebit, izvoarele minerale, cu condiții foarte bune pentru surfing cât și diving. Dea lungul coastei Mării Egee putem întâlni cele mai de vază obiective turistice ale antichității, considerându-se pe drept centrul cultural-istoric al țării. Țărmul Mării Egee este în apropierea masivelor muntoase pe crestele cărora albul imaculat al zăpezii se poate păstra tot anul împrejur, cu golfuri frumoase și țărmuri stâncoase. Vara aici nu este atât de cald ca în regiunea Antalya, brizele plăcute alungă canicula de vară, aceasta fiind cauza unui confort termic foarte plăcut. Plajele sunt majoritar din prundiș, dar se întâlnesc și plaje nisipoase. Zonele turistice de bază pe coasta Mării Egee sunt:

Bodrum – este o destinație pentru viața de noapte activă. Aici marea majoritate a hotelurilor sunt amplasate nemijlocit în oraș și sunt foarte comode pentru amatorii vieții nocturne, iar restul hotelurilor sunt destinate pentru odihnă liniștită. Plajele în Bodrum sunt cu prundiș sau platforme.

Marmaris – zonă de party continuu în Turcia. Multe cluburi și discoteci cu intrări gratuite ademenesc tineretul din toată Europa. Marea majoritatea hotelurilor se află pe a 2-a linie și nu au plajă proprie, dar aceasta nu pare a fi o incomoditate pentru majoritatea oaspeților din zonă. Marmarisul este considerat una din cele mai ecologice zone turistice de pe țărmul Mării Egee. Aerul și marea aici sunt foarte curate, plaje nisipoase și o atmosferă îmbibată cu miros de conifere și tămâie.

Kusadasi – este una din cele mai îndrăgite și populare destinații turistice din zonă. Stațiunea Kusadasi ademenește prin plajele sale nisipoase, care sunt mult mai fine decât cele din zona Antalya, și hoteluri bune. Stațiunea oferă și posibilitatea de distracție nocturnă.

Didim - este o stațiune mică, situate între Bodrum și Kusadasi. Recent apărut pe piața noastră turistică. Plajele în Didim prepoderent sunt cu prundiș și nisip iar hotelele sunt destinate pentru odihnă cu familia.

von:

Natalia Parasciuc

Amadeus Travel
nparasciuc@amadeus.md
 

Service & Infos

Newsletter

Melden Sie sich jetzt zum Reisenewsletter an