Acest site folosește cookies. Continuând să navigați pe site-ul nostru, acceptați politica noastră de utilizare a fișierelor cookies.

Amadeus Travel

Lufthansa City Center

Telephone: +373 22 / 226633
Fax:
+373 22 / 232939
E-mail:
info@amadeus.md

Puskin 24,
2012 Chisinau
Republica Moldova

Early booking insula Creta, Grecia. Vacanța la mare 2020

Creta este cea mai mare și cea mai populată dintre insulele grecești, fiind o structură importantă în economia și în patrimoniul grecesc. Teritoriul, a fost în timpurile străvechi centrul civilizației minoice, care este considerată în prezent ca fiind cea mai veche civilizație înregistrată în Europa. Dacă ar exista vreun concurs de frumusețe între insulele grecești, cu siguranță, Creta ar fi câștigătoarea locului I.

Creta nu este doar soare, mare și nisip, este un teritoriu ce se distinge prin vitalitate, căldură, ospitalitate, cultură și o infrastructură excelentă. Orizontul este plin de contraste, relieful se schimbă brusc de la câmpii fertile, la munți stâncoși, orașe aglomerate și sate liniștite.

Plajele din Creta rămân totuși motivul pentru care o multitudine de turiști aleg Creta ca și destinație de vacanță. Acestea variază de la plaje pietroase, la plaje cu nisip strălucitor, unele sunt aglomerate, altele din contră sunt complet retrase. Plajele din Insula Creta sunt poate unele dintre cele mai bune din lume, fiind complet amenajate pentru a crea un confort sporit turiștilor.

Creta este renumită pentru alimentele sale sănătoase și gustoase. Bucătăria cretană se bazează foarte mult pe legume, fructe proaspete, pește și mai puțin carne. Celebra brânză Feta este de fapt un produs grecesc, așa încât dacă ajungi în Creta gustă adevărata brânză produsă chiar de localnici.
Așadar, Insula Creta este mixul acelor ingrediente care vor transforma vacanța în amintiri de neuitat.

 

Perioada de odihnă: 23.05 - 30.05.2020 

24 Seven Boutique Hotel 3* - de la 335 eur

Marirena Hotel 3* - de la 355 eur

Panormo Beach Hotel 3* - de la 393 eur

Bomo Santa Marina Hotel 4* - de la 460 eur

 

Pretul pentru 1 PERSOANA include:

  • direct zbor din Chisinau
  • transfer de grup
  • cazare 7 nopti / 8 zile in camera dubla
  • masa - mic dejun
  • asigurarea medicala

** Preţul este valabil până la 29 februarie 2020.

 

Ce poți vizita pe CRETA!

Am selectat noi pentru tine cea mai atrăgătoare informație.

Dacă iți vei petrece concediul pe insula Creta, fie că iți plac vacanțele active, fie că iți place să te relaxezi la soare, nu trebuie să ratezi plaja Elafonissi. Este o plajă cu apă turcoaz și nisipul roz, potrivit atât pentru cei mici cât și pentru cei mari.
Dacă ai dispoziție să petreci o zi la plajă înconjurat de soare nu rata croaziera cu vaporul pentru o zi la GramvousaBalos.
Daca ești pasionat de călătorii, atunci nu rata defileul Katoliko Gorge de doar 4 km. care începe de la Mănăstirea Gouverne tot din peninsula Akrotiri și care se termină într-un golf. Pe drum vei găsi Peștera Urșilor (Arkoudaki Cave), ruinele unui pod și ale unei mănăstiri.
În după amiezile de luni, miercuri și sâmbătă, când magazinele sunt închise, poți să optezi pentru o plimbare la Kournas Lake, singurul lac de pe insula Creta cu apă dulce.
Dacă îți petreci timpul explorând natura, iți recomand Grădina Botanică din Creta, situată pe drumul dinspre Chania spre muntele Omalos. Dacă iți planifici această plimbare undeva după-amiază poți avea parte și de o seară tradițional grecească cu muzică, dansuri și mâncare tradițională gătită cu produse din grădina. Aspect important este considerat faptul că insula Creta este considerată foarte ecologică/nepoluată. Sperăm gurmanzii vor aprecia acest lucru.
Dacă ești în vacanță pe Creta cu copiii poți alege să petreci o zi în parcul acvatic Limnoupolis Water Park, la o distanță de 15 km de Chania, la Cret Aquarium sau Water city Water park Crete din Heraklion, la Acqua Plus Water Park din Chersonisos la 20 km de Heraklion sau Aqua worldAquarium & Reptile Rescue Centre situat în Hersonissos Port la aproximativ 50 km de Heraklion.
Dacă acest articol nu te-a convins, sper că aceste imagini încărcate de culori și lumini să te fi dus cu gândul la vacanță și să iei în considerare insula Creta pe lista ta de destinații de vacanță. Sper că informațiile oferite iți sunt de folos sau cel puțin te-au provocat de a afla mai multe și de a decide dacă combinația de tentații Cretane este o opțiune pentru tine.

Iți dorim o vacanță plăcută și o vară cu mult soare!

 

Sună un expert (L-V 9:00-18:00)
Solicită oferta:

☎ 068 22 66 22

reservation@amadeus.md
str. Puskin 24, Chisinau

von:

Ecaterina Gorincioi

Amadeus Travel
egorincioi@amadeus.md
 

Service & Infos

Newsletter

Melden Sie sich jetzt zum Reisenewsletter an