Acest site folosește cookies. Continuând să navigați pe site-ul nostru, acceptați politica noastră de utilizare a fișierelor cookies.

Amadeus Travel

Lufthansa City Center

Telephone: +373 22 / 226633
Fax:
+373 22 / 232939
E-mail:
info@amadeus.md

Puskin 24,
2012 Chisinau
Republica Moldova

Bulgaria este destinaţia perfectă dacă aveţi un buget redus dar căutaţi totuşi o vacanţă frumoasă de 5 stele, aproape de casă. Bulgaria este scăldată de soare 1700 de ore pe an, are servicii hoteliere foarte bune, mâncăruri delicioase, peisaje unice, plajă întinsă cu nisip fin, iată doar câteva detalii ce au făcut din Bulgaria destinaţia apreciată de turiştii din toată lumea.

Țara vinului și a trandafirilor, a aromelor și a miresmelor. Țara cu vai fertile unde omul trăieste în simbioza perfecta cu natura. Țara cu nisip auriu si mare albastra. Țara cu un patrimoniu cultural unic ce se face remarcat în Balcani. Aceasta țara este Bulgaria!

Marea Neagra spala intreagă coasta bulgară (mai exact 378 de km) de plaje exceptionale cu nisip moale, stațiuni frumoase, moderne, adaptate pentru placerile și nevoile tinerilor, a familiilor și a celor în vârsta. Sezonul estival începe în Bulgaria în iunie și se termină la sfarșitul lui septembrie. Temperatura e destul de constanta intre 28 și 32 de grade.

Bulgaria - plaja de nisip, buna dispozitie și odihna mult meritata!

Vreai să mergi în vacanță împreună cu copiii tăi și să le creezi amintiri de neuitat? Bulgaria este destinația ideală!

Sună un expert (L-V 9:00-18:00)
Solicită oferta:

☎ 068 22 66 22

reservation@amadeus.md
str. Puskin 24, Chisinau

Ecaterina Gorincioi, Amadeus Travel

Vacanta la mare in Bulgaria 2019

Bulgaria are servicii hoteliere foarte bune, mancaruri delicioase, peisaje unice, plaja intinsa cu nisip fin, iata doar cateva detalii ce au facut din Bulgaria destinatia apreciata de turistii din toata lumea.

Sună un expert (L-V 9:00-18:00)
Solicită oferta:

☎ 068 22 66 22

reservation@amadeus.md
str. Puskin 24, Chisinau

 

Ecaterina Gorincioi, Amadeus Travel
 

Service & Infos

Newsletter

Melden Sie sich jetzt zum Reisenewsletter an