Acest site folosește cookies. Continuând să navigați pe site-ul nostru, acceptați politica noastră de utilizare a fișierelor cookies.

Amadeus Travel

Lufthansa City Center

Telephone: +373 22 / 226633
Fax:
+373 22 / 232939
E-mail:
info@amadeus.md

Puskin 24,
2012 Chisinau
Republica Moldova

Simpla mențiune a Greciei evocă imagini ale unor ruine antice, situri arheologiece, mănăstiri și plaje superbe. Grecia este formată din Peninsula Peloponeză și mai mult de 6000 de insule, iar doar 227 din ele fiind locuite.

O oprire în Atena este obligatorie, iar situl arheologic Acropole nu trebuie evitat. Apoi nu trebuie să ratați nici Parthenon, templul închinat zeiței-mamă a orașului, Atena, centrul colinei sacre. Tot aici puteți descoperi și templul lui Zeus Olympianul, la origine cel mai mare templu al Greciei, acum însă rămânâmd numai 16 din cele 104 coloane ale templului. Pe lângă toate acestea, Atena are atât de multe de oferit încât o simplă vacanță nu va ajunge să îi descoperiți tot farmecul.Turismul religios este la el acasă în Grecia. Numai bărbații cu permise adecvate pot vizita Muntele Athos. Acesta a fost un important sit în Crestinismul Ortodox Estic încă din secolul al 11-lea; și cuprinde 20 de mănăstiri. Mulți turiști care aleg Grecia ca destinație de vacanță, aleg să viziteze și mănăstirile din zonă. Aici găsiți unele dintre cele mai frumoase plaje din Europa și chiar din lume, cu ape de culoarea turcoazului, stânci spectaculoase și nisip fin, iar turiștii care le vizitează rămân întotdeauna cu amintiri de neuitat.Grecia este cel mai mare exportator mondial de ulei de măslin, fiind unul din cele mai reprezentative aspecte ale țării.O vizită în Grecia oferă turiștilor posibilitatea de a gusta și descoperi diferite tipuri de brânză. Printre acestea se numără feta și mizithra. Iubitorii de vin se vor bucura de vinurile roșii din Naoussa și Nemea, iar vinurile albe din Santorini sunt considerate cele mai bune din țară.
Grecia este una dintre cele mai frumoase și vizitate țări ale Europei, fără nicio îndoială. Orașele sale, insulele, plajele, istoria, gastronomia atât de variată și delicioasă, căsuțele tradiționale – toate acestea sunt doar câteva dintre motivele pentru care ar trebui să treci Grecia pe lista destinațiilor tale de vacanță, în cazul în care nu ai ajuns până acum în această țară. Grecia este o destinație în care orice turist va găsi ceva pe plac și în care va simți nevoia să se întoarcă la un moment dat, fiind atâtea locuri de explorat și descoperit.

Putem spune că Grecia are multe atracții, fie că vorbim despre plaje, despre obiective culturale sau gastronomie. Fiecare călătorie în Grecia vă va impresiona și va lăsa amintiri frumoase.

Early booking insula Creta, Grecia. Vacanța la mare 2020

Creta nu este doar soare, mare și nisip, este un teritoriu ce se distinge prin vitalitate, căldură, ospitalitate, cultură și o infrastructură excelentă.

Sună un expert (L-V 9:00-18:00)
Solicită oferta:

☎ 068 22 66 22

reservation@amadeus.md
str. Puskin 24, Chisinau

Ecaterina Gorincioi, Amadeus Travel
 

Service & Infos

Newsletter

Melden Sie sich jetzt zum Reisenewsletter an