Acest site folosește cookies. Continuând să navigați pe site-ul nostru, acceptați politica noastră de utilizare a fișierelor cookies.

Amadeus Travel

Lufthansa City Center

Telephone: +373 22 / 226633
Fax:
+373 22 / 232939
E-mail:
info@amadeus.md

Puskin 24,
2012 Chisinau
Republica Moldova

Hertz oferă un program special "Europa peroți" cu prețuri fără plată anticipată

Hertz oferăun program special "Europa peroți" cu prețuri fără plată anticipată. Acest tarif va fi cel mai convenabil pentru dvs. Atunci când vă planificați călătoria într-una din țările Europei. Tariful are nu doar conținutul cel mai optim: kilometraj nelimitat, exonerare de daune și coliziune, taxe locale, sistem de rezervare foarte ușor.Comanda poate fi efectuată cu 24 de ore înainte de începerea contractului pentru mașinii închiriată, dar vă sfătuim să faceți o rezervare mai devreme pentru a fi siguri că mașina va fi disponibilă.

Avis este una dintre cele mai mari companii de inchirieri auto din lume

Avis este una dintre cele mai mari companii de inchirieri auto din lume, cu aproape 70 de ani de experienta in domeniu. Compania este prezenta in mai mult de 170 de tari din 4 continente, printr-o retea de peste 5.500 de birouri de inchiriere auto, deservind anual 8 milioane de clienti.

Sixt - cea mai veche companie europeană de închiriere de mașini

Sixt - cea mai veche companie europeană de închiriere de mașini, a fost înființată la München cu mai mult de un secol în urmă. Astăzi Sixt este una dintre cele mai recunoscute branduri mondiale, o combinație perfectă de prestigiu și tradiții, calitate impecabilă și prețavantajos.

 

Service & Infos

Newsletter

Melden Sie sich jetzt zum Reisenewsletter an