Acest site folosește cookies. Continuând să navigați pe site-ul nostru, acceptați politica noastră de utilizare a fișierelor cookies.

Amadeus Travel

Lufthansa City Center

Telephone: +373 22 / 226633
Fax:
+373 22 / 232939
E-mail:
info@amadeus.md

Puskin 24,
2012 Chisinau
Republica Moldova

Muntenegru este o țară care dispune de bogății ale naturii de o frumusețe ieșită din comun, care îți taie respirația oferind o experiență unică fiecărei persoane care îi trece granița. Unicitatea este dată și de senzația pe care o aveti atunci când vă aflați pe plajă și puteți simți mirosul pinilor din pădure.

Muntenegru – țară mică și prietenoasă din Balcani, cu peisaje magnifice ale Mării Adriatice, plaje minunate cu nisip și prundiș, cu un patrimoniu cultural bogat și o atmosferă romantică. Țara este situată în sud-estul Europei și este scăldată de Marea Adriatică. În nordul țării este o climă temperat-continentală, iar coasta – mediteraneană este caracterizată printr-un sezon de înot care începe de la sfârșitul lunii aprilie până în luna octombrie.

Aici puteți întâlni o natură ca în povești, o istorie bogată, tradiții vii ale strămoșilor, oamenii primitori și o varietate de divertisment.

Perla Adriaticii - Muntenegru

Rezervarea ofertei fierbinți spre Muntenegru direct din Chișinău înseamnă să îți asiguri ție și familiei tale o vacanță perfectă pe coasta Mării Adriatice.

Sună un expert (L-V 9:00-18:00)
Solicită oferta:

☎ 068 22 66 22

info@amadeus.md
str. Puskin 24, Chisinau

Anastasia Culajencova, Amadeus Travel
 

Service & Infos

Newsletter

Melden Sie sich jetzt zum Reisenewsletter an