Acest site folosește cookies. Continuând să navigați pe site-ul nostru, acceptați politica noastră de utilizare a fișierelor cookies.

Amadeus Travel

Lufthansa City Center

Telephone: +373 22 / 226633
Fax:
+373 22 / 232939
E-mail:
info@amadeus.md

Puskin 24,
2012 Chisinau
Republica Moldova

Lufthansa City Center: Experienta locala - prezenta globala!

Lufthansa City Center International este la nivel mondial cea mai mare organizatie de agentii de acest gen: o companie de franciza globala care combina flexilibitatea si competenta anteprenorilor economic independenti sub umbrela Lufthansa. Sediul central este in Frankfurt/Main Germania, iar Lufthansa City Center este reprezentata de peste 650 de membri in peste 80 de tari.
De la intrarea sa pe piata, in 1991, Lufthansa City Center este lantul de agentii de turism care a cunoscut cea mai mare crestere la nivel mondial. Factorul cheie al succesului retelei Lufthansa City Center este conceptul de franciza, care raspunde provocarilor din mediul exterior intr-o continua schimbare, globalizare si concentrare a pietei.
La nivel global reteaua Lufthansa City Center realizeaza un venit total de 3.5 miliarde EURO. Servicii consistente sunt oferite atat clientilor individuali, cat si clientilor corporativi, si reflecta angajamentul fata de calitate in servicii.

 

Service & Infos

Newsletter

Melden Sie sich jetzt zum Reisenewsletter an