Acest site folosește cookies. Continuând să navigați pe site-ul nostru, acceptați politica noastră de utilizare a fișierelor cookies.

Amadeus Travel

Lufthansa City Center

Telephone: +373 22 / 226633
Fax:
+373 22 / 232939
E-mail:
info@amadeus.md

Puskin 24,
2012 Chisinau
Republica Moldova

Sinaia este una dintre cele mai frumoase statiuni montane din Romania. Cu un bogat trecut cultural si social Sinaia imbina frumusetea naturii cu cea a artei arhitecturale. Sinaia este una din cele mai importante statiuni de odihna din tara, furnizand cele mai bune conditii de petrecere a timpului liber in toate anotimpurile anului pentru oameni de toate varstele. In ceea ce priveste sporturile de iarna, amatorii au la dispozitie: partii de schi de diferite grade de dificultate, partii de sanius, scoala de schi pentru copii, incepatori si avansati, centre de inchiriere a materialelor si echipamentului pentru schi, mijloace de transport pe cablu: telecabina, telescaun, teleski, babyski.

Predeal este una din stațiunile de schi din Romania. Alpii înalți din Transilvania sunt situați pe o parte a orașului, iar pe celelaltă veți găsi păduri pitorești ale Munților Carpați. Aici pantele sunt mai blânde, ceea ce face ca stațiunea să fie potrivită pentru începători și familii cu copii. Zona este dotată cu diferite tipuri de ascensoare, infrastructura pentru sport. Există numeroase baruri, restaurante și centre de distracții.

Poiana Brașov se află pe lista celor mai de lux stațiuni din Carpați. Turiștii apreciază serviciile locale și condiții de cazarea la hoteluri. În această stațiune este o zonă mare pentru schi și snowboarding, tunuri de zăpadă, sunt prevăzute toate condițiile pentru copii. Toate traseele sunt situate pe pantele sudice, într-o poiana mare luminată de soare, astfel puteți savura peisajele uimitoare!

 

Service & Infos

Newsletter

Melden Sie sich jetzt zum Reisenewsletter an