Acest site folosește cookies. Continuând să navigați pe site-ul nostru, acceptați politica noastră de utilizare a fișierelor cookies.

Amadeus Travel

Lufthansa City Center

Telephone: +373 22 / 226633
Fax:
+373 22 / 232939
E-mail:
info@amadeus.md

Puskin 24,
2012 Chisinau
Republica Moldova

1. Dispozitii generale

Amadeus Travel Lufthansa City Center opereaza pe aceasta pagina web in calitate de website online. In calitate de Agent IATA BSP Licentionat suntem obligati sa oferim rezervari in stricta conformitate cu conditiile IATA. In calitate de agentie de turism oferim rezervari clientilor nostri din numele companiilor aeriene, hotelelor, companiilor de inchiriere a masinilor si alte parti terte. Totodata, nu suntem compania care presteaza in instanta finala serviciul catre clientul nostru si nu putem influenta direct furnizorul.

2. Drepturi de autor

Drepturile de autor ale textelor, fotografiilor si ale altor elemente de configuratie ale acestui site apartin - in cazul in care nu este mentionat alt drept de autor - Amadeus Travel Lufthansa City Center si Lufthansa City Center International.
Acestea sunt protejate prin lege. Orice utilizare in afara limitelor legii dreptului de autor si fara acordul Amadeus Travel Lufthansa City Center este culpabila. Marca, embleme, nume de marca, comert sunt proprietatea de drept Amadeus Travel Lufthansa City Center.

3. Asumarea responsabilitatii

Amadeus Travel Lufthansa City Center nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea si integritatea, cat si pentru daunele ce pot fi provocate prin folosirea acestor informatii. In ciuda controlului riguros al informatiilor, Amadeus Travel Lufthansa City Center nu isi asuma responsabilitatea pentru link-uri externe, iar pentru continutul site-urilor conexe sunt responsabili administratorii acelor site-uri.
Amadeus Travel Lufthansa City Center nu isi asuma nici o culpa si nu accepta nici o responsabilitate, de nici un fel, pentru continutul si/sau termenii si conditiile de utilizare ale nici unui site, indiferent de natura acestuia, incluzand acele site-uri de pe care poti accesa site-ul nostru sau care pot fi accesate prin intermediul site-ului nostru.
Informatiile continute in website-ul www.lcc-amadeus.com, care apartin diferitilor proprietari de continut sunt prezentate si furnizate in majoritatea cazurilor “asa cum sunt” fara nici o promisiune, reprezentare sau garantie de vreun fel, expresa sau implicita, sau obligatie sau responsabilitate in ceea ce priveste calitatea, acuratetea, completitudinea sau eficienta respectivului continut.
In masura maxima permisa de reglementarile legale in vigoare, Amadeus Travel Lufthansa City Center nu poate garanta ca poate asigura tot timpul si in toate cazurile confidentialitatea comunicatiilor prin intermediul acestui site. Comunicatiile prin internet nu sunt sigure si de aceea Amadeus Travel Lufthansa City Center nu isi asuma nici o culpa si nu accepta nici o responsabilitate, de nici un fel, pentru continutul, deplinatatea si exactitatea informatiilor continute in comunicare prin internet si nici pentru vreo paguba, de orice fel, cauzata de virusi. De asemenea, Amadeus Travel Lufthansa City Center nu garanteaza ca website-ul nu poate fi afectat de virusi sau de alte actiuni care pot genera defectiuni sau alte pierderi si nu accepta nici o responsabilitate pentru acestea.
Informatiile continute in acest webSite nu pot fi copiate, descarcate, modificate, transferate, distribuite, republicate, reproduse sau transmise, in orice forma si/sau prin orice mijloace, total si/sau partial, fara acordul prealabil scris al Amadeus Travel Lufthansa City Center.
In masura maxima permisa de reglementarile legale in vigoare, Amadeus Travel Lufthansa City Center nu va fi raspunzator si nu isi asuma nici o culpa si nu accepta nici o responsabilitate pentru nici un fel de pierderi si/sau daune si/sau prejudicii, indiferent de natura acestora, aduse prin si/sau rezultate din folosirea informatiilor continute in site-ul www.lcc-amadeus.com sau prin nerespectarea termenilor si conditiilor de accesare si/sau utilizare a acestui website. In masura in care raspunderea Amadeus Travel Lufthansa City Center poate fi atrasa, intreaga raspundere a Amadeus Travel Lufthansa City Center va fi limitata (si nu va excede in nicio circumstanta) contravaloarea sumelor platite de Utilizator catre Amadeus Travel Lufthansa City Center pentru serviciile in legatura cu care se solicita pierderile, daunele, costurile si/sau cheltuielile; in masura maxima permisa de reglementarile legale in vigoare aceasta stabileste limita maxima a raspunderii Amadeus Travel Lufthansa City Center si orice alte raspunderi (incluzand fara limitare raspunderi pentru daune si/sau pierderi indirecte si/sau consecventiale) ale Amadeus Travel Lufthansa City Center sunt in mod expres excluse.

In cazul in care prin accesarea site-ului si/sau a oricarei pagini de pe site si/sau prin accesarea si/sau folosirea in orice mod a oricarei informatii de pe site, indiferent de modalitatea de folosire, rezulta necesitatea efectuarii oricaror cheltuieli si/sau repararea si/sau inlocuirea oricaror elemente software sau hardware, acestea vor cadea in sarcina dumneavoastra.

Utilizatorul nu are dreptul sa creeze linkuri catre site fara acordul prealabil scris al Amadeus Travel Lufthansa City Center.

Amadeus Travel Lufthansa City Center isi rezerva dreptul, la discretia sa, sa limiteze sau sa inceteze accesul total si/sau partial la site si/sau la continutul aflat pe site, fara preaviz sau alte obligatii. Amadeus Travel Lufthansa City Center nu poate garanta furnizarea neintrerupta a site-ului.

Amadeus Travel Lufthansa City Center nu garanteaza ca informatia de pe site nu poate avea erori sau lipsuri, dar va depune toate diligentele pentru a corecta erorile sau lipsurile dupa ce Amadeus Travel Lufthansa City Center ia la cunostinta despre acestea.

Amadeus Travel Lufthansa City Center va putea pune la dispozitia Utilizatorului prin intermediul website-ului diferite sisteme de a cauta si verifica diferite disponibilitati si a efectua diferite rezervari pentru diferite servicii/pachete de servicii turistice. Pentru anumite rezervari si vanzari de bilete se vor aplica in plus fata de prezentii termeni si conditii, si termenii si conditiile suplimentare prevazute pe site si/sau comunicate de Amadeus Travel Lufthansa City Center .

Amadeus Travel Lufthansa City Center poate actiona ca si intermediar pentru diferiti furnizori de servicii/pachete de servicii turistice si/sau organizatori de călătorii turistice (denumiti in continuare furnizorii sau organizatorii). In masura maxima permisa de reglementarile legale in vigoare,
Amadeus Travel Lufthansa City Center nu este responsabil si nu garanteaza in nici un fel pentru serviciile si continutul oferit de asemenea furnizori. De aceea, utilizatorul trebuie sa verifice in toate cazurile inainte de a contracta sau utiliza diferite servicii ca informatiile din continutul de pe
site sunt actuale si exacte.

4. Protectia datelor

Datele inscrise in acest site, informatiile despre clienti si adrese sunt proprietatea Amadeus Travel Lufthansa City Center si nu vor fi folosite sau dezvaluite tertelor persoane fara acordul scris al clientului.

5. Centrul de Executie - Lufthansa City Center

Amadeus Travel Lufthansa City Center ofera servicii de calatorie (zboruri, chirie de masini, vacante, cazari, asigurai, etc) in numele clientilor sai, prin contracte terțe, după cum urmează:

BILETE DE AVION:
Toate biletele sunt emise direct de către Amadeus Travel Lufthansa City Center cu sediul in Chisinau, Republica Moldova. Noi oferim servicii complete precum rezervarea de bilete de avion, schimbări de zbor, anulări, upgrade-uri de bilete.

O excepție este pentru transportatorii low cost, unde rezervările se va face direct cu transportatorii low cost. Aici compania aeriană este furnizorul și toate modificările, cererile de rambursare trebuie făcute direct prin compania aeriană.

Dacă aveți nevoie de asistență suplimentară, vă rugăm să ne contactați la

TEL: +373 (0) 22 226633
Lu -Vi intre orele 9.00 - 18.00
EMAIL: Info@amadeus.md

6. Răspunderea Lufthansa City Center ca agent

a)Lufthansa City Center face eforturile necesare pentru a se asigura că informațiile furnizate pe acest site sunt corecte. Lufthansa City Center nu garanteaza ca aceasta informatie este fără erori. Informatiile acestui website pot conține inexactități sau greșeli de ortografie. Informațiile furnizate aici sunt supuse modificărilor frecvente și actualizării.
b) Orice responsabilitate a Lufthansa City Center si / sau furnizorii săi din acest site este limitat la neglijență gravă.
c) Detalii despre serviciile oferite sau ofertele turistice sunt pe deplin dependente de informațiile furnizate de furnizori. Acestea nu constituie o raspundere a agentiei fata de client.
d) Răspunderea Centrului Lufthansa City pentru serviciile furnizate sunt limitate la furnizarea eficientă a serviciilor în cadrul unui manager prudent, nu la acuratetea, completitudinea, corectitudinea informațiilor și actualitatea acestora și furnizarea de servicii de către a partii a treia.

7. Abateri și modificări

a) Abaterile si schimbarile din acordurile de calatorie sunt executorii numai după semnarea unui contract
b) Schimbări de ultim minut de zbor, destinație, precum schimbarea aeronavei aeriene sunt permise in mod expres.
c) Modificări și variațiile de oferte de turism sunt supuse reclamatiei doar după semnarea unui acord.

8. Rezervările repetate și anulările

a) Posibilitatea de a face noi rezervări, anularea unei rezervări sau schimbare de nume, precum și condițiile și costurile schimbărilor solicitate de pasageri sunt tratate numai în conformitate cu condițiile furnizorului și nu pot fi influențate de Lufthansa City Center.
b) Pentru a face modificări ca menționate la 7a) Amadeus Travel Lufthansa City Center va percepe o taxa de serviciu pe bilet. În cazul unor modificări cu transportatorii low-cost, modificările trebuie făcute direct cu transportatorul low cost.
c) Taxe pentru rezervarea repetata și anulare - acestea sunt dictate exclusiv de partile furnizoare a serviciilor (partea a treia).
Deoarece o asigurare de călătorie nu este inclusă automat în pachetele vă recomandăm insistent să includă o astfel de asigurare în momentul rezervării un pachet.

9. Forta majora

Prin forta majora se intelege orice eveniment extern si/sau imprejurare externa, independente de vointa partii care invoca forta majora, cu caracter exceptional, absolut invincibil şi inevitabil, absolut imprevizibil şi de neînlăturat, si care, survenind dupa incheierea contractului, impiedica sau intarzie, total sau partial, indeplinirea obligatiilor izvorand din acest contract.
Nu este considerat forţă majoră un eveniment care, fără a crea o imposibilitate de executare, face extrem de costisitoare executarea obligaţiilor uneia dintre părţi. Forţa majoră trebuie constatată de o autoritate competentă.
Forta Majora apara de raspundere partea care o invoca, dar numai in masura si pentru perioada in care partea este impiedicata sau intarziata sa-si execute obligatia din pricina situatiei de forta majora.
Fiecare parte va depune toate diligentele pentru a reduce cat mai mult posibil efectele rezultand din forta majora. Partea care invocă forţa majoră va comunica în scris, celeilalte părţi, dovada intervenirii cazului de forţă majoră, în maxim 5 zile de la apariţia acestuia. Aceeasi procedura si modalitate de notificare se aplica si pentru incetarea situatiei de forta majora.

10. Rezilierea contractului

Lufthansa City Center si furnizorul au dreptul de a anula rezervarea sau parti ale rezervarii în următoarele cazuri:
- clientul nu este solvabil
- plata a fost refuzata de banca cientului
- la informatia ca persosna care a incheiat contractul ne este in drept sa o faca

11. Pasaport, Viza, Vama si reguli de sanatate

Fiecare pasager este responsabil să se asigure că el / ea deține documente de călătorie valabile, pentru ca excursia poate continua fără a eșua. Aceasta include vizele pentru toate destinatiile și cerințele de sănătate.

12. Modificări în Condițiile generale

Lufthansa City Center are dreptul de a modifica sau adăuga la condițiile generale cu privire la acest site, cu efect la rezervările viitoare în orice moment, fără a fi nevoie să notifice turistul.

 

Service & Infos

Newsletter

Melden Sie sich jetzt zum Reisenewsletter an