Acest site folosește cookies. Continuând să navigați pe site-ul nostru, acceptați politica noastră de utilizare a fișierelor cookies.

Amadeus Travel

Lufthansa City Center

Telephone: +373 22 / 226633
Fax:
+373 22 / 232939
E-mail:
info@amadeus.md

Puskin 24,
2012 Chisinau
Republica Moldova

Cu ocazia aniversării a 15 ani, compania Amadeus Travel Lufthansa City Center organizează tombola cu premii valoroase:

 

  • 1 voucher pentru 2 bilete de avion Chișinău – Londra, oferite de compania FLYONE
  • 1 bilet de avion Chisinau – Viena (Tur/Retur), oferit de compania Austrian Airlines
  • 1 valiză Samsonite pentru călătoriile dvs

 

Cum să participi?

  1. Vino în oficiu pe strada Puskin 24.
  2. Cumpără bilet de avion sau pachet turistic.
  3. Participă la tombolă.

 

Am ales pentru tine cele mai potrivite Oferte

Promoția se desfășoară în perioada 30.09.2019 - 26.11.2019.

 

Sună un expert (L-V 9:00-18:00)
Solicită oferta:

☎ 068 22 66 22

info@amadeus.md
str. Puskin 24, Chisinau

 

 Mai jos găsești regulamentul promoției.

REGULAMENTUL CAMPANIEI PROMOȚIONALE

„TOMBOLA 15 ani Amadeus Travel LCC”

Campanie promoțională a agenției turistice„Amadeus Travel LCC”


1. ORGANIZATORUL CAMPANIEI PROMOȚIONALE
1.1.Organizatorul campaniei promoționale „Tombola de 15 ani” (denumită în continuare ”Promoția” sau ”Campania”)este„Infoturism Grup” S.R.L. (denumită în continuare „Organizatorul”), cu oficiul în or. Chișinău, str. Pușkin 24, R. Moldova.

2. SCOPUL, DURATA ȘI LOCUL CAMPANIEI PROMOȚIONALE
2.1. Scopulpromoției–„Tombola de 15 ani”,este promovarea serviciilor turisticeși biletelor avia. Prin această campanie Amadeus Travel LCC premiază pe cei care aleg serviciile companiei.
2.2. Campania promoțională se va desfășura în perioada 30 septembrie 2019 – 26 noiembrie 2019.
2.3. Campania se va desfășoarăîn oficiul Amadeus Travel.

3. OBIECTUL PROMOȚIEI
3.1. Campania promoțională prevede oferirea a trei cadouripentru extragere:

- 1 voucher pentru 2 bilete de avion Chișinău– Londra, oferite de compania FLYONE;
- 1 bilet de avion Chișinău – Viena, oferit de compania Austrian Airlines;
- 1 valiză Samsonite.

3.2. Campania promoțională, își pierde această calitate dacă Organizatorul nu continuă această campanie sau notifică participanții despre încetarea acesteia.


4. REGULAMENTUL CAMPANIEI PROMOȚIONALE
4.1. Regulamentul oficial al campaniei este disponibil oricărui solicitant, în mod gratuit pe întreaga durată a campaniei atât în pagina web amadeus.md cât și în incinta agenției din str. Pușkin.
4.2. Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica și/sau completa Regulamentul. Orice modificări/completări aduse prevederilor acestui regulament vor fi cuprinse în acte adiționale și vor fi comunicate.

5. CONDIȚIILE DE PARTICIPARE
5.1 Campania promoțională este deschisă participanților, tuturor persoanelor care cumpără pachet turistic sau bilet de avion în perioada promoțională și completează cupon de participare (Anexa 1).

5.2. Câștigătorul va fi ales în urma unui concurs, în mod aleatoriu, descris înpunctul numărul 6.

6. MODUL DE DESFĂȘURARE A CAMPANIEI PROMOȚIONALE
6.1. La procurarea oricărui pachet turistic sau bilet de avionse va completa cupon de participare (Anexa 1) care va participa la extragere.
6.2. Toate cupoane de participare vor fi plasate în cutia de stocarepânăîn ziua extragerii.
Pe data de 27 noiembrie 2019 vor fi desemnați 3 câștigători prin extragerea în oficiul companiei Amadeus Travel LCC, or. Chișinău, str. Puskin 24, R. Moldova.
6.3. Extragerea va fi filmată ca dovadă acorectitudinii și onestității.
6.4. La primireaCADOULUI, câștigătorul semnează un act de primire-predare, unde sunt indicate datele complete a participantului - Nume, Prenume, Patronimic, Telefon de contact, Email, Adresa de contact.
6.5. Semnarea actului de primire-predare este și o dovadă că participantul a făcut cunoștință cu termenii în care poate să se folosească de cadou.
6.6. Dovada de participare la promoție este, cuponul de participare în baza căreia ulterior participantul va întra în concurs.
6.7. Câștigătorul desemnat va primi CADOUL în termen de 14 zile din momentul extragerii iar acesta va putea fi ridicat la adresa oficială aagenției.

7. PREMIILE OFERITE ÎN CADRUL ACESTEI CAMPANII PROMOȚIONALE
7.1. Nu se permite schimbarea numelui posesorului, acesta trebuie să coincidă cu numele înscris în cuponul de participare, devenind câștigător în urma concursului.
7.2. Repartizarea premiilor va fi în 3 extrageri:
- Câștigătorul I-ei extrageri primește cadou valiza Samsonite.
- Câștigătorulal II-lea extrageri primește cadou 1 bilet de avion cu destinația Chișinău – Viena (Tur/Retur)oferit de companiaAustrian Airlines și este obligat să aleagă data zborului până pe 30 noiembrie și să efectueze zborulpână pe 20 decembrie.
- Câștigătorul al III-lea extrageri primește cadou2 bilete de avion Chișinău – Londra oferite de compania FLYONE care sunt valabile 6 luni din data semnării actului de primire predare a cadoului.
7.3. Nu se permite acordarea contravalorii în bani sau schimbarea Cadoului cu un alt premiu, în cadrul acestei campanii promoționale.
7.4. Orice eroare și/sau omisiune cu privire la datele furnizate de Organizator nu atrage răspunderea acestuia, acuratețea datelor de contact furnizate de Participanți fiind în responsabilitatea exclusivă a acestora. Organizatorul nu este responsabil nici în cazul în care un participant nu poate fi contactat din cauza datelor incorecte completate în cuponul de participare.

8. RESPONSABILITATE
8.1. Participarea la aceasta campanie implica obligativitatea respectării tuturor prevederilor prezentului Regulament.
8.2. Organizatorul Campaniei Promoționale, are dreptul să verifice prin sondaj acuratețeainformației oferite față de participanți.
8.3. De asemenea, participanții își asuma întreagarăspundere pentru informațiile pe care le transmit sau le publică în spațiile dedicate campaniei.
8.4. Organizatorul este îndreptățit sa ia toate măsurile necesare în caz de tentativă de fraudă a sistemului, abuz sau orice alte tentative care ar putea afecta imaginea acestei Campanii.

9. PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE
9.1. Prin participarea la această campanie, Participanții declară că sunt de acord cu prevederile prezentului regulament și sunt de acord ca datele lor săintre în baza de date în scopuri precum: înregistrarea si validarea deținătorului premiului.

10. ÎNTRERUPEREA CAMPANIEI PROMOȚIONALE
10.1. Campania promoțională va putea fi întreruptă înainte de încheierea perioadei de promoție, doar printr-o decizie a organizatorului, inclusiv în cazul imposibilității Organizatorului, de a asigura desfășurarea în bune condiții a campaniei.

  

Director”Amadeus Travel LCC”
Silvia Eșanu

 

Service & Infos

Newsletter

Melden Sie sich jetzt zum Reisenewsletter an